Naše zmrzlina je vyráběna převážně z přírodních surovin italských firem BABBI, FABRI a MEC3. Vysoká pasterizační teplota a šokové zmrazení zaručuje dokonalou hygienickou nezávadnost a splňuje ty nejpřísnější normy. K výrobě používáme vysoce kvalitní stroje od firmy Carpigiani a receptury, které jsou neustále zdokonalovány ve spolupráci s odborníky italských dodavatelských firem.
Naše zmrzliny působí takzvaným „teplým dojmem“ a specialitou je, že ovocné zmrzliny i sorbety mají ve výdejním boxu při distribuci stejnou hustotu jako zmrzliny smetanové. Tím je zaručena vyrovnaná a hlavně maximální výtěžnost zmrzliny u všech druhů a zákazníkovi přitom můžeme nabídnout oblíbenou ovocnou zmrzlinu bez obsahu mléka, která dokonale osvěží a nechá více vyniknout chuti ovoce.
Výsledkem více jak dvacetiletých zkušeností a neustálého zdokonalování receptur je zmrzlina, která je vysoce hodnocena našimi odběrateli pro svou hustotu, hladkost a hlavně chuť.
Balení
Zmrzlina je balena do plastových vaniček o obsahu 4,75 a 2,5 litrů (poloviční vany) s plastovým průhledným víčkem.
Abychom umožnili větší rozmanitost nabídky ve výdejníku našich odběratelů, budou i v letošní sezoně dodávány vybrané druhy zmrzliny pouze v balení 2,5 litrů. Stejně tak bude dodávána Smetanová zmrzlina pouze v balení 2,5 litrů – hlavně do pohárů, kávy, palačinek a pod.
Bezplatný pronájem strojů
Našim zákazníkům nabízíme bezplatný pronájem mrazících vitrín a boxů, včetně kompletního vybavení –zásobníky na kornouty, propagační materiály, štítky k označení zmrzlin a pod. Po celou dobu užívání zajišťujeme bezplatný servis pronajatých strojů.
Distribuce a skladování
Zásobování je zajištěno šest dní v týdnu včetně svátků. Doba minimální trvanlivosti je 12 měsíců od data výroby, které je vyznačeno na každé vaničce. Po ukončení denního prodeje musí být vaničky uzavřeny originálním víčkem a skladovány při teplotě -14 až -18oC. Při dodržení výše uvedených podmínek je doba minimální trvanlivosti 14 dní od prvního otevření. Optimální teplota pro porcování zmrzliny je –12 až –14oC.
Součástí kompletního servisu je i zajištění prodeje kornoutků, zmrzlinových oplatek, topingů, dekorací na poháry a dalších doplňků ke zkvalitnění prodeje zmrzliny.