O zmrzlině

Naše zmrzlina je vyráběna převážně z přírodních surovin italské firmy MEC3. Vysoká pasterizační teplota a šokové zmrazení zaručuje dokonalou hygienickou nezávadnost a splňuje ty nejpřísnější normy. K výrobě používáme vysoce kvalitní stroje od firmy Carpigiani a receptury, které jsou neustále zdokonalovány ve spolupráci s odborníky italských dodavatelských firem. Výsledkem více jak dvacetiletých zkušeností a neustálého zdokonalování receptur je zmrzlina, která je vysoce hodnocena našimi odběrateli pro svou hustotu, hladkost a hlavně chuť. Naše zmrzliny působí takzvaným „teplým dojmem“ a specialitou je, že ovocné zmrzliny i sorbety mají ve výdejním boxu při distribuci stejnou hustotu jako zmrzliny smetanové. Tím je zaručena vyrovnaná a hlavně maximální výtěžnost zmrzliny u všech druhů a zákazníkovi přitom můžeme nabídnout oblíbenou ovocnou zmrzlinu bez obsahu mléka, která dokonale osvěží a nechá více vyniknout chuti ovoce.

Balení

Zmrzlina je balena do plastových vaniček o obsahu 4,75 a 2,5 litrů (poloviční vany) s plastovým průhledným víčkem.
Abychom umožnili větší rozmanitost nabídky ve výdejníku našich odběratelů, budou i v letošní sezoně dodávány vybrané druhy zmrzliny pouze v balení 2,5 litrů.
Stejně tak bude dodávána Smetanová zmrzlina pouze v balení 2,5 litrů – hlavně do pohárů, kávy, palačinek a pod.

Součástí kompletního servisu je i zajištění prodeje kornoutků, zmrzlinových oplatek, topingů, dekorací na poháry a dalších doplňků ke zkvalitnění prodeje zmrzliny.

Bezplatný pronájem strojů

Našim zákazníkům nabízíme bezplatný pronájem mrazících vitrín a boxů, včetně kompletního vybavení –zásobníky na kornouty, propagační materiály, štítky k označení zmrzlin a pod. Po celou dobu užívání zajišťujeme bezplatný servis pronajatých strojů.

Distribuce a skladování

Zásobování je zajištěno šest dní v týdnu včetně svátků. Doba minimální trvanlivosti je 12 měsíců od data výroby, které je vyznačeno na každé vaničce. Po ukončení denního prodeje musí být vaničky uzavřeny originálním víčkem a skladovány při teplotě -14 až -18oC. Při dodržení výše uvedených podmínek je doba minimální trvanlivosti 14 dní od prvního otevření. Optimální teplota pro porcování zmrzliny je –12 až –14oC.

zmrzlina Anex

zmrzlina Anex

tn_obrazek_376.jpg

tn_obrazek_375.jpg

tn_obrazek_374.jpg

Zmrzlina Anex

Potřebujete více informací? Kontaktujte nás!



Anex zmrzlina
Plynárenská 291
415 01 TEPLICE

Tel.: + 420 603 475 015
E-mail:

© 2018, ANEX ZMRZLINA s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑