Carpigiani Gelato University

01.12.2011 14:33

Carpigiani Gelato University

V listopadu jsme se zůčastnili týdenního zmrzlinářského kurzu pro pokročilé ,,Carpigiani Gelato University" v italské Bologne.

Přímo od italských mistrů cukrářů jsme získali mnoho nových poznatků a zkušeností s výrobou italské zmrzliny. Nové informace a postupy zahrneme již do nabídky pro sezónu 2012.

Bologna

Certifikát

Bologna 2011

Bologna 2011

Bologna 2011



Anex zmrzlina
Plynárenská 291
415 01 TEPLICE

Tel.: + 420 603 475 015
E-mail:

© 2018, ANEX ZMRZLINA s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑